sunnuntai 3. heinäkuuta 2011

Surffipummit - the beginning

Hellurei!

Alkuläpät

Tämä blogi kertoo Henristä ja Aamoksesta, jotka lähtivät Portugaliin etsimään aaltoja ja rusketusta eli runaa. Suomen kesä on ihan mukava, mutta aaltoja ei Suomen lahdella näy. Tämän vuoksi lentolippu, lautapussi ja rinkka ovat tarpeen. Sankarimme ovat teeveestä tuttuja sivuhenkilöitä blogissa JÄTKIEN KANSSA REISSUSSA, joka kannattaa ehdottomasti käydä tsekkaamassa osoitteessa: http://jatkienkanssareissussa.blogspot.com/
Propsit, Jeikki hyvi. Kiitos Bali, kiitos kaikille upeist kokemuksist!

--------


The beginning

Mahasiswa-bossien tarina alkoi viime keskiviikkona 29. pv kesäkuuta. Neljä luonnetta-kasvattavaa, aaltorikasta ja aurinkoista kuukautta Indonesian saarilla olivat yhä mielessämme ja surffia oli kova ikävä. Rinkat ja surffipäkit pakattuina lähdimme päättäväisesti lentokentälle terminaaliin nro 1. Sit Koneeseen. Safkaksi lihapullia ja perunamuussia keitettyjen porkkanoiden kera, NAM :P~. Aamos oli nokkela ja otti ristikkolehtiä mukaan. Vannoutuneena pokerinpelaajana ja löysänä pumminretaleena rupesin pohtimaan, olisiko kenties mahdollista tehdä ristikoilla säännöllistä kuukausituloa. Ristikkolehdet ovat nimittäin pullollaan helposti biitattavia ristikoita, joita tarpeeksi tekemällä voisi teoriassa voittaa rahaa arvonnoista suht säännöllisesti. Uskon että suurin osa ristikon tekijöistä ei jaksa lähettää ratkottuja ristikoita takaisin kustantamolle raha-arvontaa varten. Sen takia tuli mieleeni, voisiko tarpeeksi ristikkolehden päivässä ratkomalla tehdä jonkinlaista massia. Ajatus oli niin vitun typerä, että siirsin katseeni vieressä istuvaan nättiin mötköön ja aloin puhua hänelle asiasta...

Muutaman minuutin löpinän jälkeen selvisi, että naisen nimi on Hanna-Mary. Hän oli oikein mukava ja säntillinen nuori nainen, joka käyttää nuuskaa ja kertoi olevansa hupellus-reissulla suomalaisten kavereiden kanssa. Kävi ilmi, että näitä kavereita oli suuri n. 20-30 hengen ryhmä. Läppää heitettyämme ja macbook-shakkia pelattuamme hän heitti ilmaan ajatuksen että "tulkaapa pojat messiin".

Pohdittiin A-bossin kanssa tätä hetki ja tultiin siihen tulokseen, että vitut Penichestä (Yksi Portugalin parhaimpia surffi-spotteja, jonne oltiin alun perin menossa), lähetään noitten hupeltajien messiin ja katotaan miten käy. Olin sitä paitsi pannut lentokentällä kerätyn datan perusteella merkille, että eräs kaunis mötköseurue oli todennäköisesti osa huppelusryhmää ;) Päätös oli siis suht helppo, ainakin mulle. Mentiin matkanjohtajan puheille, kädestä päivää, peruslöpinät ja siinä sitä oltiin. Matkalla jonnekin Guinco-beachin viereiselle Villa Picada-lomakotiin. Ilmaset kyydit, yöpaikka toistaiseksi auki.


Pummit  kyydissä, matkalla kohti tuntematonta












 Balin Cangu beachilta marraskuussa 2010.. Oli lämmin, oli jees.















Aamos osaa @ Somewhere in Bali 2011














Bussissa 30 änkyräkännisen suomalaishupeltajan kanssa ei ollu niin siisti kokemus. Jengi huus mikkiin ja soitti paskoja biisejä lujaa. Matka-ajaksi oli onneks ilmoitettu 30min, joten ei tarttenu kauaa meditoida. Kun oltiin perillä, tajuttiin että "hei, oli ihan hyvä veto lähtee." Saavuimme idylliseen ja kauniseen Villa Picuda -lomakotiasuinalueelle. Siistejä rivitaloja, helvetin iso uima-allas ja rakkaudella leikatut nurtsit siintivät edessämme kuin keidas autiomaassa. Edessä oli matkan ensimmäinen todellista nöyrtymistä vaativa PUMMAUS. Majapaikasta oltiin puhuttu, mutta kukaan ei ollut meille sellaista LUVANNUT. Bussi kierteli pitkin lomakoteja ja porukka väheni. Alkoi arvelluttamaan, että huolisiko meitä pummeja kukaan. Mentiin matkanjärjestäjien puheille. He pistivät meidät eteenpäin, pummaamaan, kerran jos toisenkin... Kunnes eräs avokätinen parikunta, joiden nimiä on edelleen hyvin vaikea muistaa, tarjosi meille omaa kämppäänsä, joka oli yber hieno 100 neliöinen kaksio ja jossa oli ylimääräinen makkari. Snap-call ja sinne. Seuraavaksi vähän fotoja mestoilta ja videokooste ekoista päivistä.

Aamos uuden majamme takapihalla

Takapihan piilo, eli uima-allas härregud



 































Jeaaaah! Eli semmosta!
ADIOS MATAFAKAS!


2 kommenttia: